1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ST3dM

Το σχολείο μας συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σχολικού έτους 2018-19 ?ST3dM. Τρισδιάστατος Σχεδιασμός Κούπας Κοινωνικής και Επιστημονικής Θεματολογίας? που οργάνωσε το ΕΔΙΦΕΤ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου . «Μελετήστε τα οφέλη του Φυσικού Αερίου στην περιοχή σας, εμπνευστείτε και δημιουργήστε εξ ολοκλήρου μια κούπα ελευθέρου  σχεδίου»

Η ομάδα αποτελείτο (κατ΄ αλφβητική  σειρά) από τη μαθήτρια Λαιζηνού Αλεξάνδρα και τους μαθητές Μπουλτά – Παπαλάμπρου Παναγιώτη και Σιώκο Σπύρο της Β’ τάξης. Επίσης από τους εκπαιδευτικούς: Κουμπιό Αλέξανδρο ΠΕ08, Μπούρδαλη Νικόλαο ΠΕ04-02 και Σμυρνή Σοφία, ΠΕ04-02.

Για το σκοπό αυτό έγινε μια εμπεριστατωμένη έρευνα από τους μαθητές που  διδάχθηκαν το πρόγραμμα 3D εκτύπωσης για να σχεδιάσουν την κούπα και αξιοποίησαν πολλά διαδικτυακά εργαλεία για να δημιουργήσουν μια εύληπτη παρουσίαση που ακολουθεί.

  Μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση του θέματος έγινε με τη δημιουργία ενός κόμικ από τη μαθήτρια Λαιζηνού Αλεξάνδρα, με τίτλο « Τα οφέλη του φυσικού αερίου» και  μπορείτε να  το δείτε στην ακόλουθη διεύθυνση https://www.pixton.com/gr/comic-strip/2p8juc4e

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *