ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2022-23

  • ΣΤΗΝ Α   ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι γονείς/κηδεμόνες που το παιδί τους  πρόκειται να φοιτήσει  στην Α τάξη  το σχ. έτος 2022-23 στο Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου οφείλουν να  προσκομίσουν στο λύκειο τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι την έναρξη των μαθημάτων

  1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ή,  εφόσον δεν έχει, Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η  ο/η μαθητής/τρια. Για μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.
  2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ, ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως έχει υποβληθεί (εγκύκλιος Φ13α/77685/ΓΔ4/23-06-2022). Η παραπάνω δήλωση  πρέπει να πραγματοποιηθεί εκ νέου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (όπως η αρχική Υπεύθυνη Δήλωση) προκειμένου να  ολοκληρωθεί η εγγραφή.                                                                ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για  διαφορετική Υπεύθυνη Δήλωση από εκείνη  που υποβλήθηκε στο Γυμνάσιο!
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)
  4. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, προαιρετικά, αν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης. Αυτό βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  και συγκεκριμένα στο πεδίο «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά). Η είσοδος κηδεμόνα πραγματοποιείται  με τους κωδικούς taxis και πατώντας πάνω στο ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας παρουσιάζεται  το αποτέλεσμα τοποθέτησης.
  5. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Β ΚΑΙ Γ ΤΑΞΗ

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού  στην επόμενη τάξη για το σχ. έτος 2022-23, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ

να  υποβληθεί, άμεσα, δήλωση του έτερου κηδεμόνα, όπως είχε δηλωθεί στην αρχική Υπεύθυνη Δήλωση, με κάθε πρόσφορο τρόπο (είτε με αποστολή e-mail είτε με υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986), ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως έχει υποβληθεί, αναφέροντας και το ονοματεπώνυμο του παιδιού (εγκύκλιος Φ13α/77685/ΓΔ4/23-06-2022). ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ η παραπάνω δήλωση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Πέμπτη 25/8 και καθημερινά από 1/9):  8:30 – 13:30

 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   27430 23235

 email: mail@lyk-xylok.kor.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *