ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου, συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση φιλοζωικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” και οργανώθηκε από τους Φιλόζωους Εθελοντές Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, υπό την αιγίδα του δήμου.

Τα μέλη της φιλοζωικής ομάδας του σχολείου, Καβέτσου Αναστασία, Κοντογιάννη Έφη, Μπαζίνη Νάσια, Μπουρίκας Θάνος και Τσιπά Ιωάννα αφηγήθηκαν προσωπικές ιστορίες σχετικές με τα ζωάκια τους, παρουσίασαν τα συναισθήματα των ζώων που κακοποιούνται και παρότρυναν με συνθήματα για φιλοζωία, τέλος παρουσιάστηκαν ιστορίες κακοποιημένων γατιών που έτυχαν φροντίδας και θεραπείας.
Το σχολείο προσέφερε επίσης στην εκδήλωση την υποστήριξη στις ρυθμίσεις ήχου και φωτισμού με τους μαθητές του Μπερτσεκά Πάρη και Καλλιόλια Βασίλη.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτούργησε κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, η φιλοζωική του σχολείου μας πρόσφερε υπηρεσίες και συμμετείχε σε δράσεις.

Στις 26 Νοεμβρίου 2019, το σχολείο επισκέφθηκε ένα αδέσποτο κουταβάκι. Το φιλοξενήσαμε και του βρήκαμε και μόνιμο σπίτι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *